Eleonora Șaran: „Este o onoare să pun la dispoziţia durleştenilor toate cunoştinţele, toată experienţa mea şi a echipei mele”

Ala Găină

Eleonora Şaran, candidatul Coaliţiei Unitate şi Bunăstare la primăria Durleşti,  spune că, campania electorală  a fost una grea, dar i-a oferit  multe emoţii pozitive de pe urma interacţiunii cu locuitorii orășelului, scrie Curentul.md

Comunicarea cu oamenii tot timpul a fost pentru mine o sursă de energie şi de inspiraţie, care mi-a oferit şi îmi oferă în continuare puterea de a merge înainte. Pentru mine este o onoare să pun la dispoziţia durleştenilor toate cunoştinţele, toată experienţa mea şi a echipei mele, pentru a face mai bună viaţa în localitatea noastră dragă.

Nu e uşor – de multe ori întâlnim probleme şi obstacole acolo unde nu ar trebui să fie. Nu o dată ni s-au creat piedici în mod artificial, s-a încercat sabotarea eforturilor mele şi ale colegilor, blocarea unor proiecte importante, menite să schimbe în bine situaţia în orăşelul nostru. Dar de fiecare dată am trecut peste aceste obstacole şi am mers mai departe, pentru că tot timpul am simţit susţinerea dvs., stimaţi durleşteni! Tot timpul am avut şi avem în continuare certitudinea că ceea ce facem e pentru binele dumneavoastră, pentru Durleşti, spune ea într-o postare pe facebook.

Ea a mulțumit durleștenilor pentru sprijinul pe care i-l acordă continuu, pentru înţelegerea pe care o manifestă, pentru implicarea de care dau  dovadă, pentru că sunt  o sursă nesecată de inspiraţie şi energie pentru ea  şi echipa ei.

Împreună suntem o forţă care are capacitatea să asigure continuitatea şi finalitatea tuturor proiectelor de dezvoltare a orăşelului Durleşti, care sunt în desfăşurare sau bazele cărora abia au fost puse. Avem încă mult de muncit şi conştientizăm pe deplin acest lucru, dar, cu siguranţă, suntem pe calea cea dreaptă. Avem viziune, avem dorinţă şi avem capacităţile necesare pentru a transforma orăşelul Durleşti într-o localitate cu adevărat dezvoltată, modernă, cu un înalt nivel de trai. Vă îndemn şi de această dată să ne manifestăm solidar şi să ne susţineţi în alegerile din data de 5 noiembrie 2023”, a precizat Eleonora Șaran.