Fosta deputată PAS, Victoria Cazacu, aderă la partidul condus de Renato Usatîi: „Pe mulți, inclusiv din conducerea țării, nu îi interesează adevărul, dreptatea și justiția corectă”

Ala Găină

Fosta deputată PAS, Victoria Cazacu, exclusă din fracțiunea partidului de guvernământ, după ce fiicei sale i s-a intentat un dosar de corupție, a anunțat astăzi că aderă la Partidul Nostru, formațiune condusă de Renato Usatîi. 

„Astăzi vreau să vin cu concluzii și deciziile mele, ale familiei și ale altor colegi. Regret momentele prin care am fost nevoiți să trecem primăvara trecută. Din păcate, pe mulți, inclusiv din conducerea țării, nu îi interesează adevărul, dreptatea și justiția corectă. Se toarnă găleți cu murdărie peste om, care e nevoit singur să se spele și să demonstreze că este curat. Vom lupta ca dreptatea, care este de partea noastră, să triumfe. Credem că puterea este anume în adevăr. Am avut mai multe discuții cu prietenii și colegii cu care am activat în PAS. Majoritatea dintre ei au recomandat ca să îmi continui munca pentru interesele R. Moldova împreună cu Renato Usatîi”, a declarat Victoria Cazacu.

În acest sens, Partidul Nostru devine formațiune parlamentară.

Anterior, deputata Victoria Cazacu a fost exclusă din rândurile PAS. Decizia a fost luată de Biroul Permanent Național al formațiunii. S-a întâmplat după ce, în dimineața zilei de 1 aprilie curent, ofițerii CNA au efectuat percheziții la Aeroportul Chișinău, unde au fost reținuți trei funcționari vamali, printre care fiica deputatei.