Fostul ministru de Externe, Tudor Ulianovschi anunță că a colectat peste 25 de mii de semnături în susținerea sa: „Fiecare semnătură este o dovadă de curaj și de încredere”

Ala Găină

Fostul ministru de Externe, Tudor Ulianovschi, a anunțat astăzi că a reușit să colecteze peste 25 de mii de semnături în susținerea sa, pe care urmează să le depună astăzi la Comisia Electorală Centrală. Într-o postare pe rețelele sociale, diplomatul a declarat că acest succes nu este doar meritul său, „ci al fiecărei persoane care și-a pus semnătura pe lista de subscripție și care a crezut în viziunea sa pentru un viitor mai bun”. 

„Fiecare semnătură este o dovadă de curaj și de încredere că, împreună, putem construi o țară în care sunt respectate drepturile fiecărui cetățean, valorile democrației, precum și principiile echității și prosperității. 

Mobilizarea din campania de colectare a semnăturilor a demonstrat nu doar susținerea pentru candidatura mea, ci și nevoia acută a cetățenilor de a avea un lider, un președinte care să le reprezinte interesele. 

Le mulțumesc tuturor celor care au semnat, voluntarilor, membrilor grupului de inițiativă și celorlalți susținători care au contribuit la această realizare. 

Acesta e doar începutul. Vom lupta până la capăt pentru o Moldovă normală, o Moldovă a tuturor!

Moldova normală ești TU!”, a scris Tudor Ulianovschi.

Tudor Ulianovschi este diplomat și lider de afaceri cu o carieră vastă în reprezentarea Republicii Moldova pe scena internațională, având peste 17 ani de experiență în guvern, diplomație și organizații internaționale. A fost Ministru de Externe și candidat la șefia Organizației Mondiale a Comerțului.