(FOTO) Candidatul MAN, Ion Ceban, s-a întâlnit cu locuitorii din suburbii: „Suntem alături de oameni din prima zi și așa vom continua”

Ala Găină

Candidatul la funcția de primar al capitalei din partea Mișcării Alternativa Națională (MAN), Ion Ceban, a prezentat realizările sale timp de patru ani în suburbiile din Chișinău. Astăzi, el s-a întâlnit cu locuitorii din Sîngera, Ciorescu, Dumbrava, Durlești, Străiceni, Budești și Băcioi.

 

Ceban promite să realizeze mai multe proiecte de infrastructură, să repare drumuri, școli și grădinițe, precum și să construiască în suburbii rețele de apeduct.

„Împreună cu echipele locale MAN, am discutat cu locuitorii din Dumbrava, Durlești, Băcioi, Sîngera, Ciorescu, Stăuceni, Budești despre cele realizate și ce ne propunem să facem. Suntem alături de oameni din prima zi și așa vom continua. Sunt foarte multe instituții educaționale în care am investit: și școală, și grădiniță și am deschis noi și am reparat pe cele vechi și drumul de acces și multe alte probleme. În continuare vrem să facem asta. Drumuri și trotuare, inclusiv în Băcioi, în Brăila. Apeduct și canalizare”, a spus Ion Ceban.