(FOTO) Ion Purice, PL: „Problemele care le au cetățenii, capitala și Republica, s-au acumulat din lipsa unei economii sănătoase”

Ala Găină

Ion Purice, candidatul PL la funcția de primar general al municipiului Chișinău, împreună cu Președintele PL, Mihai Ghimpu, au avut o întâlnire cu colectivul IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. În cadrul întâlnirii, a fost prezentată viziunea formațiunii asupra dezvoltării municipiului Chișinău, dar și a problemelor existente în sistemul de sănătate și căile de soluționare.
„Vorbitorii au explicat că, problemele care le au cetățenii, capitala și Republica, s-au acumulat din lipsa unei economii sănătoase, care putem să o avem doar prin Unirea Republicii Moldova cu România, țară membră UE și NATO, ceea ce poate avea loc doar cu un primar unionist în fruntea capitalei. În același timp, aducem mulțumiri administrației instituției pentru buna organizare, dar și celor prezenți pentru aprecierea programului electoral”, se arată în comunicatul Partidului Liberal.