De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 15 ore

(FOTO) Liderii partidului „Renaștere” au discutat cu deputatul din Duma de Stat al Federației Ruse, Leonid Slutsky

Redacția Liber TV

Liderii Partidului „Renaștere” au avut o discuție online cu Leonid Slutsky, deputat din Duma de Stat a Rusiei, lider al Partidului Liberal Democrat din Rusia (LDPR).

Potrivit unui comunicat de presă, discuțiile au vizat perspectivele de cooperare economică și posibilitatea de a împărtăși experiența legislativă în vederea îmbunătățirii calității vieții cetățenilor.

Reprezentanții Partidului „Renaștere” au declarat că reticența autorităților moldovenești de a angaja un dialog direct cu Rusia a cauzat suferințe populației și au exprimat speranța pentru o îmbunătățire a relațiilor interstatale. În cadrul conferinței online, au fost discutate mai multe domenii de cooperare posibilă, inclusiv comerțul bilateral, investițiile și colaborarea în domeniul energetic.

Liderii celor două partide au căutat modalități de consolidare a relațiilor politice și economice dintre Moldova și Rusia într-un moment în care stabilitatea regională și dezvoltarea economică sunt prioritare.