(FOTO) Lilian Carp, la discuții cu angajații unei fabrici: „Oamenii vor transport public sigur și la timp, servicii sociale de calitate”

Ala Găină

În cadrul unei întâlniri cu angajații unei fabrici de mobilă, Lilian Carp, candidatul PAS i-a întrebat ce vor ei cu adevărat pentru Chișinău.

„Oamenii vor transport public sigur, suficient și la timp, servicii sociale de calitate, drumuri și trotuare reparate, curți de blocuri curate și terenuri de joacă pentru copii. Oamenii nu mai vor să-și petreacă zilele în ambuteiaje și să fie nevoiți să ocolească gropile atunci când merg pe stradă”, este răspunsul primit de candidatul PAS.

În context, Lilian Carp își propune îmbunătățirea sistemului de transport public prin introducerea taxării per timp și achiziționarea de noi unități de transport. De asemenea, ambuteiajele kilometrice nu vor mai fi o problemă, odată ce se va construi un nou pod peste râul Bâc și centura de ocolire a Chișinăului. Curțile de blocuri și trotuarele vor fi renovate, iar în preajma blocurilor de locuit, vor fi construite instituții de învățământ.

Chișinăul va deveni o capitală europeană, dar, numai dacă oamenii vor dori cu adevărat acest lucru, numai dacă oamenii vor oferi șansa echipei PAS și mie personal, ca să preluăm după 5 noiembrie procesele Primăriei capitalei și să acționăm pentru oameni, nu în detrimentul vieții lor”, a afirmat Lilian Carp pe pagina sa de Facebook.