(FOTO) Lilian Carp, PAS: „Ar fi fost util și benefic pentru oraș să creăm Salonul Municipal de Artă Contemporană, dar și Muzeul Chișinăului în Casa Hertza”

Ala Găină

„Ar fi fost util și benefic pentru oraș să creăm Salonului Municipal de Artă Contemporană, dar și Muzeul Chișinăului în Casa Hertza”. Declarația aparține candidatului PAS la alegerile locale din Chișinău, Lilian Carp care a avut o întâlnire electorală cu profesorii din cadrul Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice , dar și cei de la Liceul Teoretic “Petru Zadnipru”.
Potrivit lui Carp, în loc să se investească în cultură, medicină, învățământ, bugetele municipale merg în proiecte cu impact de moment, realizate în termeni mici, cu sume mari și pentru o perioadă scurtă.
„Oamenii din aceste domenii vor mai multă comoditate în oraș, dar și perspectivă pentru o viață mai calitativă, servicii sociale, transport și infrastructură. Cultura și educația sunt ceea ce ne crește generațiile și aici trebuie să oferim atenție și sprijin maxim. Mulțumesc oamenilor pentru susținerea manifestată față de mine și echipa noastră”, a declarat Lilian Carp.