(FOTO) Lilian Carp, PAS: „Este vitală dotarea instituțiilor medicale municipale cu utilaj și echipament necesar”

Ala Găină

„Este vitală acum dotarea instituțiilor medicale municipale cu utilaj și echipament necesar”. O spune candidatul PAS la alegerile locale din Chișinău, Lilian Carp, care s-a întâlnit cu angajații Companiei Naționale de Asigurări în Medicină și ai unei rețele de farmacii și Centru medical privat. 
În cadrul întâlnirilor, Carp a vorbit despre prioritățile sale pentru Chișinău: infrastructură, mobilitate, curți amenajate, terenuri de sport și servicii sociale calitative, școli și grădinițe aproape de casă.
„Cetățenilor trebuie să le fie asigurat accesului la servicii medicale de calitate, medicamente și tratamente eficiente, prin implementarea unui sistem public de monitorizare a stocurilor de medicamente compensate disponibile în farmacii. Angajații, indiferent dacă sunt din domeniul privat sau public, au nevoie de un oraș sigur și curat, de regulă, de educație, medicină și confort oriunde nu ar fi. În curte, transport public sau la locul de muncă. Noi putem oferi aceste necesități și cunoaștem cum să obținem o îmbunătățire la lucrurilor”, a declarat Lilian Carp.