(FOTO) Lilian Carp, PAS: „Ne-am propus construcția străzii de legătură Albișoara – Mesager, reabilitarea a 100 km de drumuri”

Ala Găină

Candidatul PAS, Lilian Carp își propune să construiască o stradă de legătură Albișoara – Mesager, dar și să reabiliteze 100 de kilometri de drumuri. Este vorba de străzile Industrială, Meșterul Manole, Uzinelor, Grenoble, Vasile Lupu, Mircea cel Bătrân, Bucovinei, Calea Moșilor, Calea Basarabiei și Varnița. Este promisiunea făcută în cadrul unei întâlniri cu angajații S.A. Termoelectrica. 
În cadrul întâlnirii, candidatul PAS  a vorbit despre prioritățile pe care le va avea în mandatul de Primar general, despre necesitatea digitalizării proceselor în PMC și eliminare a birocrației și corupției.
„Ne dorim termoizolarea blocurilor instituțiilor publice și a blocurilor locative printr-un program comun cu Guvernul. Vrem conlucrare între Primărie și S.A Termoelectrica, în vederea modernizării sistemului de termoficare, instalarea punctelor termice individuale și distribuția pe orizontală. Oamenii doresc acțiuni și le vor vedea imediat după 5 noiembrie, după ce vor alege echipa care știe cum și care vrea un Chișinău cu adevărat în progres”, a scris Lilian Carp pe facebook.