(FOTO) Natalia Morari a depus peste 24 de mii de semnături la CEC pentru a fi înscrisă în cursa pentru prezidențiale: „Este începutul unui drum frumos”

Ala Găină

Jurnalista Natalia Morari, care va candida independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală (CEC) peste 24 de mii de semnături din 25 de raioane. Într-o postare pe rețelele sociale, Morari s-a arătat convinsă că verificările vor confirma validitatea semnăturilor pe care le-a colectat. 

„În total, am reușit să colectăm peste 24 mii de semnături din 25 de raioane ale țării, inclusiv municipiile Chișinău și Bălți, precum și din UTA Găgăuzia. Mulțumesc din suflet tuturor celor care au semnat pentru a susține candidatura mea! Încrederea voastră este extrem de valoroasă și o apreciez mult. 

De asemenea, un sincer mulțumesc echipei mele extraordinare, care a fost alături în acest drum. Împreună, am construit o echipă puternică și unită, dedicată unui scop comun.

Acesta este doar începutul unui drum frumos, care ne va aduce, fără îndoială, rezultate pozitive pentru noi toți, cetățenii Republicii Moldova”, a scris Natalia Morari.