(FOTO) Ruslan Codreanu: „Este important să asigurăm că toți cetățenii au acces la exercitarea dreptului lor de vot, indiferent de locul unde se află”

Adrian Sirbu

„Este cu adevărat o onoare pentru mine să mă întâlnesc cu doctorii și să am ocazia de a discuta cu ei despre preocupările lor ca cetățeni”. O spune Ruslan Codreanu, candidatul blocului electoral cu același nume, care s-a întâlnit cu angajații Institutului de Neurologie și Neurochirurgie.
 
„În timpul întâlnirii, mi-au pus mai multe întrebări, printre care:
1. Prima se referă la datoria la Apă-Canal, pe care oamenii o plătesc de deja 11 ani și care, cu surprindere, continuă să fie inclusă în facturile noastre. Este o problemă validă și am speranța că se va găsi o soluție corectă pentru a clarifica acest aspect și a evita neînțelegerile legate de această datorie.
2. A doua întrebare a fost adresată CEC (Comisia Electorală Centrală) și se referă la dreptul de vot al pacienților din suburbii. De ce doar pacienții din orașul Chișinău au dreptul de a vota în spital, în timp ce pacienții din suburbii sunt excluși. Este important să asigurăm că toți cetățenii au acces la exercitarea dreptului lor de vot, indiferent de locul unde se află”, a scris Ruslan Codreanu pe facebook.
Potrivit lui Ruslan Codreanu, împreună, putem aduce schimbări pozitive în comunitatea noastră.