(FOTO) Tudor Ulianovschi, omagiu de 9 mai: “Să ne educăm copii prin conservarea adevărului istoric și prin oferirea unui viitor civilizat și european”

Adrian Sirbu

“9 mai este o zi încărcată de mult simbolism”. O spune fostul ministru al Afacerilor Externe, viitorul candidat la alegerile prezidențiale, Tudor Ulianovschi, care a adus astăzi un omagiu celor care şi-au dat viaţa în cel De-al Doilea Război Mondial, “buneilor şi străbunilor noştri care s-au jertfit pentru ca viitoarele generaţii să trăiască în Pace, Libertate şi Prosperitate”.

Dupa ce a depus flori la Memorialul “Eternitate”, Tudor Ulianovschi a scris că după aproape 8 decenii de la sfârșitul conflagrații mondiale, constatăm că acest război nu are învingători și învinși, ci doar lecții de învățat, care astăzi ar fi trebuit să fie ghid de căpătâi în relațiile diplomatice dintre statele lumii.

Să ne educăm copii prin conservarea adevărului istoric și prin oferirea unui viitor civilizat și european, beneficiind de o modernizare rapidă și corectă a economiei naționale prin prisma promovării Republicii Moldova la justa ei valoare.

Pacea, unitatea, concilierea și calitatea vieții definește viitorul nostru și bunăstarea omenirii!!

Curaj și voință Republicii Moldova într-o lume a valorilor dreptului roman, filozofiei greci și economiei de piață!

Bunăstare lumii, la mulți ani Europa!!!”, a scris Tudor Ulianovschi pe Facebook.