(FOTO/VIDEO) Prim-ministrul Dorin Recean susține viziunea lui Oleg Popșoi pentru un Durlești mai confortabil

Ala Găină

Pentru mulți locuitori, absența unui parc în Durlești a fost și este o necesitate stringentă. Candidatul PAS în Durlești, Oleg Popșoi promite să soluționeze această problemă. Alături de prim-ministrul Dorin Recean, candidatul PAS a pus astăzi bazele unui parc, spunând că astfel au sădit sămânța unei schimbări majore.

La eveniment au mai participat deputații Sergiu Lazarencu și Olesea Stamate, membri ai echipei PAS Durlești, dar și un grup de locuitori.

Prim-ministrul Dorin Recean a subliniat importanța proiectului.

Durlești are nevoie de un parc și Guvernul îl va sprijini pe Oleg Popșoi în eforturile sale de a crea acest spațiu verde atât de așteptat”, a declarat premierul.

Oleg Popșoi, candidatul la funcția de primar, a dezvăluit  planurile echipei sale.

Vom oferi durleștenilor un parc de calitate și mai multe zone de recreere. Avem un plan concret de dezvoltare a localității, inclusiv crearea de scuaruri și spații de odihnă în toate sectoarele orașului”, a declarat Oleg Popșoi.

Potrivit lui Popșoi, acest proiect este un pas semnificativ spre transformarea orașului Durlești într-un loc mai prietenos și mai atractiv. Evenimentul de plantare a parcului marchează angajamentul liderilor locali de a aduce schimbarea în comunitatea lor, mai spune acesta.

În context, Oleg Popșoi a făcut apel pentru ca durleștenii să i se alăture și să voteze pentru un viitor mai bun și mai confortabil pentru orașul lor.

În această zi în care semințele au fost plantate pentru un viitor mai verde și mai prosper, comunitatea Durlești demonstrează unitate și hotărâre în calea către o transformare pozitivă”, a conchis candidatul PAS la funcția de primar în Durlești, Oleg Popșoi.