Galina Dodon, îngrijorată de soțul ei: „De când e acasă mănâncă numai documente”

Redacția Liber TV

Un nou interviu cu fosta primă doamnă, Galina Dodon, ne oferă noi detalii despre starea lui Igor Dodon de când a fost arestat la domiciliu. Fosta primă doamnă nu și-ar mai recunoaște soțul.

Reporter: Doamna Galina, vă mulțumim că ne-ați contactat și ați dorit să ne oferiți un interviu la propria inițiativă. Ce v-a motivat să faceți acest lucru?
Galina Dodon: Știți, de când Igor s-a întors din izolator, parcă nu-l mai recunosc. S-a schimbat complect, e cu totul și cu totul un alt om. Mai bine să-l ia deja înapoi că ori cu el, ori fără el, parcă tot același lucru.
Reporter: Aceste declarații sună foarte dure. Cum v-ați simțit când v-au arestat soțul?
Galina Dodon: La început desigur ne-am întristat cu toții, dar după ce am aflat pentru ce este învinovățit păi evident că ne-am speriat și mă gândeam să iau copiii cu mine și să plec de la Sadova, cum să trăiești cu așa om dacă eu singură nu-l mai recunosc.

Reporter: Prin ce anume s-a schimbat domnul Dodon? Are un comportament ciudat?
Galina Dodon: Da, de când s-a întors din pușcărie și de când e acasă, mănâncă numai documente. L-am surprins de câteva ori în bucătărie că-i ruguma băiatului mai mic certificatul de naștere, n-am înțeles de ce a făcut acest lucru. M-a lăsat fără cuvinte.
Reporter: Acest lucru sună destul de amuzant, din ce motiv a mâncat certificatul de naștere al băiatului mai mic?
Galina Dodon: Păi nu știu, eu cred că iarăși din emoții ca și cumnatu-so. Acolo mai erau niște recipise de care aveam nevoie, dar el tot le-a rupt mărunțiș și le-a înghițit. Nici n-am cuvinte.
Reporter: Vedem că-i un moment destul de emoționant, deocamdată vă mulțumim pentru interviu și reveniți oricând doriți Dvs.
Galina Dodon: Vă mulțumesc și vouă pentru timpul acordat.

Acestea au fost declarațiile fostei prime doamne. La sfârșit de interviu, Galina Dodon a început a plânge și am fost nevoiți s-o însoțim la Sadova. Ajunsă acolo, aceasta l-a prins pe soțul ei iarăși în timp ce ruguma – nu se cunoaște dacă acesta, din nou, mânca documente pentru a le nimici și a șterge urme.

sursa: Moldfy

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.