Grădinițele din Bălți vor fi modernizate: Arina Corșicova a anunțat un program de sprijinire a tinerilor locuitori ai municipiului

Ala Găină

Grădinițele din Bălți vor fi modernizate. Este asigurarea Arinei Corșicova, potrivit căreia programul a fost deja pus la punct. Sunt planificate lucrări de amploare – de la repararea acestora, până la construirea de noi grădinițe.

„Copiii merită tot ce este mai bun, așa că subliniez în mod special sprijinul nostru pentru copilărie în programul nostru, alături de Marina Tauber și Victoria Șapa. Vom moderniza grădinițele din Bălți, le vom dota cu echipamente și rechizite de înaltă calitate pentru educația și dezvoltarea copiilor noștri”, a spus Arina Corșicova.

Totodată, Arina Corșicova spune că planifică să renoveze și interiorul secțiilor și cercurilor pentru creativitate și jocuri.

„Când își lasă copiii la grădiniță, părinții ar trebui să fie calmi și încrezători că totul este în ordine. Așa va fi odată cu implementarea proiectelor noastre, confortul și siguranța copiilor este prioritatea noastră!”, a spus Arina Corșicova.