Igor Dodon: „PSRM nu-și va retrage candidatul la funcția de primar de Bălți”

Ala Găină

Partidul Socialiștilor condamnă decizia autorităților electorale de a o exclude pe Arina Corșicova, susținută de Ilan Șor, din cursa electorală. Totodată, socialiștii anunță că ei nu își vor retrage candidatul, așa cum au făcut acum doi ani, ci vor „lupta cu Renato Usatîi, care, potrivit lui Dodon, a adus în primăria Bălți doar corupție și marionete.

„Chiar dacă sunt întrebări față de unele campanii electorale a unui sau altui candidat, aceste acțiuni trebuia să aibă loc înainte de finalizarea alegerilor, dar nu după. Noi condamnăm excluderea unui candidat care a trecut în turul doi la Bălți. Înțelegem că PAS ar dori să excludă și candidatul nostru din cursa electorală. Domnul Maxim Moroșan a avut o campanie electorală foarte bună la Bălți și acum este candidatul pentru turul doi. PAS ar dori să păstreze controlul asupra municipiului Bălți, de aceea noi vom lupta pentru Bălți”, a declarat Igor Dodon.

Potrivit rezultatelor primului tur, în cel de-al doilea urma să acceadă candidatul desemnat de Partidul Politic „Partidul Nostru”, Alexandr Petkov și candidata independentă Arina Corșicova, care ulterior a fost exclusă.