sursacfoto:https://www.facebook.com/dodon.igor?fref=ts

Igor Dodon vrea să dea impresia că-i pasă de suferințele poporului

Vasile Cojocari

,,De ani de zile obișnuiesc să merg la piața centrală pentru cumpărături. Faptul că sunt președinte nu e un motiv să renunț la această și alte obișnuințe, care îmi permit să fiu în contact direct cu cetățenii.

Am fost astăzi la piața centrală, am vorbit cu oamenii, le-am dorit sărbători fericite, i-am asigurat că nu voi uita de ei și de problemele lor. Comerciantii au mulțumit pentru păstrarea patentei. I-am asigurat că voi lupta pentru interesele lor și pe viitor.

Așa cred că e normal să fie comunicarea dintre conducere și cetățeni”, a notat Dodon pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că printre episoadele de trecut corupt a lui Dodon găsim un moment unde acesta a umilit și a încălcat grav drepturile unor comercianți. Potrivit Timpul.md, Igor Dodon a fost implicat în scheme de monopolizare a pieţei de carne. În perioada când era ministru al Economiei, a apărut Regulamentul „Cu privire la eliberarea autorizaţiilor pentru importul unor produse”. Documentul presupunea un mecanism de obţinere a licenţei atât de sofisticat, încât făcea acest lucru practic imposibil – trebuia să faci rost de un act, valabil trei zile, apoi de altul, valabil 14 zile, timp în care expira primul ş.a.m.d. Însă nici celor puţini, care reuşeau să adune documentele, nu li se elibera autorizaţia.