dd

DE ULTIMĂ ORĂ

(VIDEO) BREAKING NEWS! Un bloc cu nouă etaje din Otaci s-a prăbușit! Nu sunt victime

Un bloc cu nouă etaje s-a prăbuşit la Otaci. Din fericire nu sunt victime, întrucât locatarii au fost evacuați la timp.

Mai multe

Ilan Sor PSOR Orhei Parlamentare

Ilan Șor a obținut certificatul de integritate și anunță că va candida la alegerile parlamentare

Joi, 27 decembrie 2018, 13:41

Liderul Partidului ȘOR și primarul de Orhei, Ilan Șor, va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie. Anunțul a fost făcut joi, 27 decembrie, după ce Autoritatea Națională de Integritate i-a eliberat certificatul de integritate. Altfel spus, ANI îl consideră integru pe unul dintre principalii condamnați în dosarul fraudei bancare.

Vreau să măresc pensiile și să ofer compensații pensionarilor pentru serviciile comunale. Să ridic nivelul medicinei, să fie distribuite gratuit medicamente copiilor și pensionarilor. Vreau să contruiesc fabrici și uzine, ca cetățenii să aibă locuri de muncă decente cu un salariu decent. Din păcate, funcția de primar nu-mi permite să fac acest lucru. De aceea, am luat decizia să întocmesc lista partidului ȘOR și să candidez pe circumscripția uninominală. Suntem singurul partid din țară care își îndeplinește promisiunile făcute în campania electorală. Suntem unicii care am demonstrat că muncim aici și acum pentru oameni”, a declarat Ilan Șor.

Acesta a precizat că este gata să dețină funcții de conducere în stat și a promis că dacă Partidul Șor va câștiga alegerile, sediul Guvernului va fi mutat la Orhei, iar  ministerele își vor schimba sediile de la Chișinău în centre raionale.  „Nu contează în ce funcție mă voi afla, dar eu voi fi tot timpul alături de voi. Juridic, nu contează ce funcție voi avea, de facto, voi rămâne primarul orașului până când nu vom face tot ce am planificat”, a declarat Șor.