Ilan Șor: “Maia Sandu, împreună cu serviciile speciale occidentale, planifică să organizeze o provocare în țara noastră, pentru ca să înceapă războiul”

Adrian Sirbu

Liderul blocului „Victorie” Ilan Șor, susține că Moldova ar putea fi atrasă în război în următoarele luni. Declarația a fost făcută într-un mesaj video, publicat pe canalul său de Telegram.

Politicianul a declarat că acest lucru ar putea fi o “provocare planificată din partea actualului președinte Maia Sandu și a partenerilor săi occidentali”.

Astăzi, fără voința poporului, trageți Moldova în război. Și Maia știe foarte bine ce îi așteaptă pe cetățenii țării noastre în următoarele luni. Știm foarte clar că Maia Sandu, împreună cu serviciile speciale occidentale, planifică să organizeze o provocare în țara noastră, pentru ca să înceapă războiul. Maia face totul pentru asta, împreună cu aliații săi europeni și americani. Știm și vom acționa împotriva acestui lucru”, a spus Șor.

Totodată, politicianul a subliniat că, în anii de guvernare ai „regimului Sandu”, oamenii și-au pierdut credința în oameni, credința într-un viitor mai bun, credința în vremuri bune, iar acum se atentează la credința în Dumnezeu.

Satana principală, în persoana Maiei Sandu, și clovnii ei încep încet-încet să spună societății că este necesar să se interzică Biserica Ortodoxă Rusă în Moldova. Ce oferă Sandu în schimb? În schimb, ea propune să ne luăm toți de mână și să mergem cu ea la parada gay. Dar cetățenii Moldovei vor să meargă la biserică”, a subliniat politicianul.

Șor a promis să se opună acestei situații.

Reamintim că săptămânile trecute, deputatul PAS Vasile Șoimaru a declarat că autoritățile din Moldova intenționează să închidă Mitropolia țării, care face parte din Biserica Ortodoxă Rusă.

Ulterior, președintele Maia Sandu a negat afirmațiile privind interzicerea Mitropoliei Moldovei. Totodată, Biserica Ortodoxă din Moldova a declarat că pelerinajele preoților în Rusia “contribuie la consolidarea legăturilor frățești”.

De asemenea, Sandu i-a îndemnat pe preoți să renunțe la pelerinajele în Rusia și să nu se implice în politică.