Ilan Șor, noi acuzații la adresa PAS: „Nu voi accepta niciodată ca, o oarecare Maia nebună să-mi creeze obstacole”

Ala Găină

Noi acuzații la adresa PAS din partea lui Ilan Șor. Potrivit lui, „incompetența și impertinența actualului regim Sandu-PAS, nu doar că nu poate face nimic pentru poporul său, ia de la oameni ultima bucată de pâine”. 

„De ce să iei oamenilor ultima bucată de pâine doar pentru că îl urăști pe Șor? Dacă voi nu puteți, nu știți cum să faceți propriul popor fericit – lăsați-mă pe mine. Voi sunteți incapabili, infirmi, ONG-iști, mercenari, care din întâmplare dețineți puterea asupra unui popor normal. Dar eu pot să fac asta, eu vreau să fac asta și eu asta fac”, a spus Ilan Șor, într-o discuție live cu bloggerul Gabriel Călin.

Șor a subliniat că va achita în numerar suplimentele la pensii promise.

„Eu respect legile. Dar nu respect puterea, care se comportă mai rău decât bandiții. Cu adevărat, îmi doresc să construiesc o Moldovă bogată și prosperă. Am un plan clar, înțeleg cum trebuie să procedez, pas cu pas, și nu voi accepta niciodată ca, o oarecare Maia nebună să-mi creeze obstacole. Și nu-mi pasă cine o protejează. De aceea, vom merge până la sfârșit, luptăm și construim o țară bogată. Împreună vom reuși”, a concluzionat Ilan Șor.

Reprezentanții Președinției, dar și ai partidului de guvernare nu au comentat deocamdată acuzațiile lui Ilan Șor.