Încă un pretendent la șefia capitalei! Fostul primar interimar Ruslan Codreanu intenționează să candideze la funcția de edil al Chișinăului

Ala Găină

Se extinde lista persoanelor care râvnesc fotoliul de primar al capitalei.  Ruslan Codreanu, președintele partidului „Puterea Oamenilor”, fost edil interimar al municipiului Chișinău, a fost desemnat candidat pentru funcția de primar al Capitalei la alegerile locale din 5 noiembrie. 

Potrivit Partidului „Puterea Oamenilor”, la ședință a fost aprobată și lista de consilieri municipali pentru orașul Chișinău și au fost desemnați candidații pentru primăriile din suburbii.

„Azi ne-am adunat pentru a arăta că putem crea dintr-un oraș furat și risipit, un oraș al tuturor oamenilor, de la mic la mare. Eu le mulțumesc enorm colegilor mei și echipei Partidul Puterea Oamenilor pentru încredere. Fără ei, nu aș putea face atâtea! Chișinăul trebuie întors oamenilor”, a scris Ruslan Codreanu pe Facebook.

Codreanu a fost în trecut consilier municipal, iar în perioada 2017-2018 a fost numit viceprimar al Capitalei. Ulterior, timp de un an a deținut funcția de primar interimar al municipiului Chișinău, după plecarea Silviei Radu.