Se pregătesc provocări la Tiraspol! Polițiștii moldoveni au deconspirat o tentativă de transportare a uniformelor Poliției și ANP

Redacția Liber TV

Un bărbat din Tiraspol a fost reținut de polițiștii de la Chișinău în timp ce încerca să ajungă în regiunea transnistreană cu mai multe genți, pline cu uniforme ale Poliției Republicii Moldova și angajaților Administrației Naționale a Penitenciarelor. Cazul a avut loc pe bulevardul Dacia din capitală, susțin sursele Deschide.MD.

Mai exact, angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică au oprit pentru verificări un automobil de model Ford Tranzit, condus de un locuitor din regiunea transnistreană. În timpul verificărilor, oamenii legii au depistat mai multe genți cu uniforme ale Poliției și angajaților ANP. Totodată, au fost depistate și cutii cu șevroane ale IGP și ANP.

Oamenii legii au stabilit că uniformele au fost procurate de la o croitorie din raionul Orhei și urmau să ajungă în regiunea transnistreană.

La fel, zilele trecute, polițiștii au înregistrat un caz similar cu implicarea locuitorilor din regiunea transnistreană. Mai exact, în apropierea postului vamal Varnița a fost oprit un automobil de marca Citroen, la volanul căruia se afla un bărbat de 55 de ani. În urma verificării, oamenii legii au fost depistat sute de perechi de papuci militari, care urmau să ajungă în regiunea transnistreană.