De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 12 ore

colaj foto:libertv

Indiferent de cheltuieli, Igor Dodon vrea cât mai repede să treacă în clădirea Președinției

Vasile Cojocari

În cadrul emisiunii "Acces direct", Igor Dodon a spus că va folosi toate pârghiile, încât la anul viitor clădirea să fie reparată.

„Nu mă deranjează locul unde muncesc acum, să nu zică cineva că lui Dodon îi trebuie palate. Pentru mine nu contează unde stau. Acum sunt unele incomodităţi, pentru că, consilierii sunt împrăştiaţi prin trei-patru clădiri”, a menţionat Igor Dodon la emisiunea „Acces direct”.
Totodată, acesta a declarat că este o ruşine pentru Republica Moldova că această clădire, devastată „în urma tentativei de stat din 2009 stă în halul care stă în centrul capitalei”.

Evident că noul președinte a invocat o cauză formală, dar se cunoaște bine scopul pentru care acesta vrea sa ,,muncească" cu consilierii anume în această clădire.
„Mi-am propus drept scop, ca acest simbol al Republicii Moldova să arate din nou aşa cum a fost construit în epoca sovietică”, a mai adaugat socialistul.
Într-o clădire unde își avea sediul sovietul suprem al RSSM, Igor Dodon se va simți mult mai bine, își va aminti cu drag de toți comuniștii de la care se va inspira, comuniști care ne-au adus țara într-o stare deplorabilă.

Edificiul a fost construit între 1984-87 pentru a găzdui sovietul suprem al RSSM. Clădirea a fost devastată în urma evenimentelor din aprilie 2009.