Întâlnire cu…sala goală. Ce a pățit Ruslan Codreanu la întrevederea cu angajații “Apă-Canal”

Adrian Sirbu

Situație mai puțin plăcută pentru Ruslan Codreanu, candidatul blocului electoral cu același nume. La o întâlnire pe care o avea programată cu angajații Întreprinderii “Apă Canal Chișinău”, nicio persoană nu a fost prezentă. Ajuns la fața locului la ora programată pentru întâlnire, Codreanu s-a trezit cu sala goală.

Azi la Apă Canal a fost așa. Nu li s-a permis la niciun angajat să vină să discute cu mine. Deși mi-au confirmat să vin la întâlnire cu angajații la 12:00, nu s-a prezentat nimeni.

Nu mă supăr, chiar îi înțeleg. E normal, după ce am spus clar că este una din întreprinderile care fostul primar a pus-o special pe burtă, a făcut politică, a cumpărat iPhone-uri pentru șefi din banii noștri, și-a pus nașii în conducere, nu face decât să subcontracteze servicii, și la sfârșit au venit cu inițiativa să mărească prețul la apă.  Desigur că nici angajaților nu prea li s-a dat voie să vorbească cu mine. Vă imaginați dacă erau de acord cu mine?”, a scris Codreanu pe Facebook.

Ruslan Codreanu și-a exprimat speranța ca această companie să ajungă să fie condusă de oameni pentru oameni.

Ar fi benefic pentru toată lumea să avem un dialog deschis și să discutăm modul în care putem îmbunătăți serviciile și gestionarea acestei întreprinderi importante pentru comunitate”, a mai spus Codreanu.