(VIDEO) Investiții în Sângera: Echipa MAN anunță proiecte de infrastructură educațională și rutieră

Adrian Sirbu

Viziunile echipei MAN din Sângera au fost anunțate astăzi în cadrul unei conferințe, acolo unde a fost prezentată și echipa formațiunii pentru consiliul local. Împreună cu colegii săi, liderul MAN, Ion Ceban,  a reamintit localnicilor despre investițiile făcute pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere și de transport, a serviciilor publice și a calității vieții oamenilor.

Pentru următorii ani, echipa MAN își propune să majoreze alocările pentru Sângera, să modernizeze și să construiască drumuri locale. Urmează reparația străzii Serghei Lazo din satul Dobrogea. Vor fi suplimentate rutele cu noi autobuze, de asemenea urmează extinderea sau deschiderea de noi curse. Vor fi reparate stațiile de așteptare a transportului public.

La capitolul infrastructură educațională, urmează să fie reparat capital Gimnaziul nr. 68 din s. Dobrogea și Gimnaziul nr. 67 din s. Revaca. Vor fi, de asemenea, construite zone de agrement, parcuri, scuaruri și zone verzi. Urmează intervenții la rețeaua de canalizare și modernizarea rețelelor de apeduct și branșarea la sistemul de apă potabilă a Cartierului nou din s. Dobrogea.

În orașul Sângera, în ultimii patru ani, au fost realizate mai multe proiecte importante.

”Am reușit proiecte exemplu pentru țară precum construcția și deschiderea Grădiniței cu 320 de locuri, construcția rețelelor de canalizare și apeduct, repararea gimnaziului și instalarea terenului de joacă pentru copii, conectarea caselor din Dobrogea la energie electrică și la gaz la 200 de gospodării. Sunt obiective finanțate sau cofinanțate de municipalitate care au avut drept scop îmbunătățirea calității vieții locuitorilor”, a declarat liderul MAN, Ion Ceban.

 

Astăzi, împreună cu echipa MAN din Sîngera, prezentăm proiectele realizate în ultimii ani în localitate, dar și programul electoral care ne propunem să îl implementăm în următorii patru ani.

Astăzi, împreună cu echipa MAN – Mișcarea Alternativa Națională din Sîngera, prezentăm proiectele realizate în ultimii ani în localitate, dar și programul electoral care ne propunem să îl implementăm în următorii patru ani.

Publicată de Ion Ceban pe Duminică, 29 octombrie 2023