Ion Ceban cu ocazia Hramului Orașului: „Chișinău, te iubim! Am început schimbarea împreună și așa vom continua”

Ala Găină

Capitala Republicii Moldova, orașul Chișinău, împlinește astăzi 587 de ani. Cu această ocazie, primarul degrevat al municipiului, candidatul MAN la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban a adresat un mesaj locuitorilor orașului.

„Chișinău, te iubim! Am început schimbarea împreună și așa vom continua. Mereu am fost recunoscător pentru încrederea pe care ați avut-o și din prima zi de mandat, am acționat responsabil și am fost sincer față de fiecare locuitor”, a declarat Ion Ceban într-o postare pe rețelele de socializare.

De asemenea, Ceban a subliniat colaborarea strânsă cu echipa sa și chișinăuienii. „Fiind primar am făcut multe, cu Echipa MAN în Consiliu și împreună cu chișinăuienii vom face și mai multe. Cred în viitorul Chișinăului”, a mai punctat Ion Ceban.

În această zi, municipalitatea a pregătit un program festiv pentru toți locuitorii și oaspeții capitalei.

Pe parcursul zilei, mai multe colective muzical-artistice municipale și artiști autohtoni vor evolua în Piața Marii Adunări Naționale, printre aceștia fiind Orchestra municipală de muzică populară a Fraţilor Advahov cu Zinaida Julea, Adriana Ochișanu și Gabriel Nebunu; Capela Corală Academică „Doina”; Nicolae Gribincea și „Plăieșii”; Maria Iliuț și „Crenguță de Iederă”; Ansamblul „Ștefan-Vodă”; Ansamblul etnofolcloric model „Romanița”; Cristina Scarlat; formația „Zdob și Zdub”.  Invitatul special va fi trupa Holograf.