Ion Ceban, mesaj de felicitare pentru colegii și partenerii din România pentru scorul obținut la alegerile pentru Parlamentul European

Ala Găină

Partidul Mișcarea Alternativa Națională aduce felicitări colegilor și partenerilor din România pentru scorul obținut la alegerile pentru Parlamentul European.

În context, Ion Ceban i-a felicitat și pe locuitorii Republicii Moldova care dețin pașapoarte românești și care au dat dovadă de responsabilitate, mergând masiv la toate cele 52 de secții de votare deschise pe teritoriul țării.

„MAN s-a implicat plenar în campania de informare a cetățenilor și a vorbit despre importanța acestui scrutin. Așa cum a fost mesajul campaniei de informare a Partidului MAN – România susține Republica Moldova, noi susținem România la alegerile europarlamentare și considerăm important ca cei care ne susțin să fie cât mai mulți reprezentanți în Parlamentul European”, a scris Ion Ceban.

Echipa MAN s-a mobilizat atât în Chișinău, suburbii, cât și în localitățile din Republica Moldova, susținând partenerii săi din România – Partidul Social Democrat, care a fost în alianță cu Partidul Național Liberal pe buletinul de vot.

„Am reușit, cu peste 260 de membri ai Partidului MAN, să ajungem la cât mai mulți oameni pentru a-i îndemna să iasă la vot, repartizând peste 150.000 de ziare în toate localitățile țării. De asemenea, în Chișinău, am organizat în peste 100 de instituții întruniri și discuții cu cetățenii. Astfel, am discutat direct cu circa 7.000 de oameni din 179 de instituții și cu zeci de mii de oameni în teren”, a subliniat Ion Ceban.

Guvernul României este cel mai aprig avocat al Republicii Moldova în parcursul său european, iar deputații români sunt avocații Republicii Moldova în Parlamentul European și ne pot asigura realizarea aspirațiilor noastre de integrare europeană, au conchis reprezentanții MAN.