De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 14 ore

Ion Ceban, nemulțumit că mandatul primarului este suspendat în campanie: „Este o prostie”

Ala Găină

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională (MAN), Ion Ceban, a criticat dur decizia CEC de a suspenda mandatul primarului în funcție, pe perioada electorală.

„Mai mare prostie ca mandatul unui primar în funcție să fie suspendat pe perioada electorală, nu am mai văzut. Reiese că un primar nu are un mandat de 4 ani, dar de 3 ani și 11 luni. Nicăieri în țările europene nu se întâmplă astfel ca mandatul unui primar în funcție să fie suspendat pe această perioadă”, a scris Ceban pe facebook.

Ion Ceban a adăugat că, în ciuda acestei decizii, colegii săi din cadrul Primăriei Chișinău vor continua să-și exercite activitatea.

„Colegii vor continua să-și exercite activitatea iar orașul va continua să prospere. Eu rămân în continuare responabil și pentru cele bune și nu neapărat și zilnic mă voi informa despre totul ce se întîmplă”, a spus Ceban.

Ion Ceban este candidatul MAN la funcția de primar general al Chișinăului în alegerile locale din 2023.