Ion Ceban s-a întâlnit cu premierul României, Marcel Ciolacu: „I-am mulțumit pentru suportul acordat Republicii Moldova și Chișinăului din partea României, în special a PSD”

Ala Găină

Primarul General al Municipiului Chişinău, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu.

În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au discutat pe marginea mai multor subiecte, printre care, prioritar, despre proiectele realizate în comun atât la Chișinău, cât și în Republica Moldova.

„I-am mulțumit pentru suportul acordat Republicii Moldova și Chișinăului din partea României, în special a PSD, pentru realizarea multiplelor proiecte în toată țară. Este vorba de proiecte de infrastructură, proiecte în diverse domenii, dar și suport financiar în perioadele de criză prin care a trecut Republica Moldova”, a declarat Ion Ceban.

Totodată, la nivel de țară, subliniază edilul, s-a reușit, cu suportul României, și implementarea proiectului „Satul European”.

I-am urat succes lui Marcel Ciolacu în alegerile care urmează și am subliniat că suntem deschiși ca în continuare să avem o colaborare frumoasă”, a conchis Ion Ceban.