Klaus Iohannis și Maia Sandu au stat alături la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Șefa statului, îmbrăcată în ie

Adrian Sirbu

Preşedintele României Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au fost prezenţi, vineri seară, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paria. Cuplul prezidenţial român a stat lângă Maia Sandu, preşedinta Republicii Moldova fiind îmbrăcată în costum tradiţional.

„Am fost aseară alături de Team Romania la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Dragi sportivi, mult succes”, a transmis, sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis.

„Hai, Moldova! Le-am urat noroc olimpicilor noștri și le-am mulțumit pentru că știu că vor reprezenta țara noastră cu demnitate la Jocurile Olimpice. Spiritul și determinarea lor au unit o țară întreagă și ne inspiră, pe fiecare dintre noi, să credem în visurile noastre și să muncim pentru realizarea lor. O astfel de atitudine naște învingători, ne face mai rezistenți, mai buni și mai competitivi. Să le urăm mult succes și să le amintim că au ajuns la Olimpiada de la Paris pentru că deja sunt cei mai buni dintre cei mai buni!”, a scris Maia Sandu pe facebook.

Spre deosebire de alţi oficiali, Klaus Iohannis şi Maia Sandu nu au avut pelerine de ploaie, deşi la Paris ploua torenţial.

Peste 100 de şefi de stat şi Guverne au fost prezenţi la Paris vineri seară.