Liderii PNL România, reuniți la Chișinău: discuții despre alegeri și situația politică

Adrian Sirbu

Membrii Biroului Politic al Partidului Național Liberal, Diaspora Republica Moldova, s-au întâlnit, azi-dimineața, cu liderul PNL România, președintele Senatului de la București, Nicolae Ciucă. Evenimentul a fost prezidat de conducerea de vârf a partidului – liderul formațiunii Nicolae Ciucă, președintele organizației Diaspora, Rareș Bogdan, liderul filialei locale, Adrian Dupu, europarlamentarul Siegfried Mureșan şi secretarul internațional al PNL, Mihaela Paraschiv.

Potrivit PNL Republica Moldova, la întâlnire au participat și o parte din primarii PNL din stânga Prutului, primari de municipii, oraşe, comune şi sate, care vor coordona organizațiile raionale și regionale.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre situația politică din cele două țări și despre strategia PNL pentru alegerile din acest an.

PNL a câștigat în Republica Moldova ultimele trei rânduri de alegeri, iar organizația locală își propune să aibă aceleași rezultate și în acest an.

Totodată, președintele Nicolae Ciucă le-a mulțumit liberalilor din stânga Prutului pentru toată munca depusă, pentru că reprezintă un exemplu pentru celelalte organizații din afara granițelor României și i-a asigurat de toată susținerea sa.