Liderul unionist, Vlad Bilețchi, apel către România la 32 de ani de la primul Pod de Flori: “Fraților, nu ne lăsați!”

Redacția Liber TV

“Frați români, nu ne lăsați!” Este apelul liderului unionist, Vlad Bilețchi, către România, la împlinirea a 32 de ani de la Podul de Flori din 6 mai 1990. În cadrul unui video postat pe rețelele sociale, unionistul a declarat că planul expansionist al Federației Ruse nu se va opri la Nistru, iar acum avem șansa unei clipe istorice de a înfăptui unitatea neamului românesc. 

Trăim vremuri foarte complicate. În pofida acestora, gândul nostru este la Podul de Flori din 1990, eveniment care a marcat istoria neamului românesc pentru totdeauna. Podul de Flori ne-a demonstrat odată în plus că suntem frați – frați de limbă, frați de istorie – suntem unul și același popor. În aceste clipe grele, complicate, cu multe amenințări, vreau să transmit mesajul că am fost, suntem și vom fi ROMÂNI. Astăzi, Imperiul Răului vrea din nou să pună stăpânire pe Basarabia. Următoarea țintă a Federației Ruse este Republica Moldova. 

De asta, vin cu un APEL către România – Fraților, nu ne lăsați, nu ne abandonați, nu ne lăsați pradă în fața Federației Ruse. Basarabia nu va rezista acestei ocupații a rușilor, pentru că barbarii vor ucide tot ce înseamnă românesc”, a declarat liderul unionist, Vlad Bilețchi.