Liderul unionist, Vlad Bilețchi, mesaj către guvernarea PAS și Maia Sandu: „Nu faceți jocul lui Putin”

Redacția Liber TV

„Nu faceți jocul lui Putin”. Este mesajul liderului unionist, Vlad Bilețchi, în contextul împlinirii a 30 de ani de la războiul moldo-rus, dar și a prezentării de către președintele Belarus Lukașenko a unei hărți, care ar indica o invazie a trupelor ruse în Republica Moldova. Potrivit lui Vlad Bilețchi, acum trebuie să alegem: Unirea, integrarea europeană și NATO SAU ciubota ocupantului rus, deznaționalizare și robie.

„În ajunul împlinirii a 30 de ani de la războiul moldo-rus, președintele Republicii Belarus – Alexander Lukașenco a prezentat public o hartă a acțiunilor militare planificate de omologul și colegul lui dictator – Putin.

Pe hartă se văd săgeți care reprezintă mișcările trupelor armate orientate împotriva Ucrainei și Republicii Moldova. În imagine se vede clar intenția de a intra în Moldova, dinspre regiunea Odesa, prin segmentul ocupat de ruși în 1992 – Transnistria.

Guvernarea PAS și Maia Sandu – nu dormiți, nu trageți de timp aiurea, nu faceți jocul lui Putin, pierdem acum timp foarte prețios, timp în care soldații și cetățenii Ucrainei îl câștigă cu prețul vieții lor pe câmpul de luptă.

ACUM – Unirea, Integrarea Europeană, NATO.

SAU – ciubota ocupantului rus, deznaționalizare, robie”, a declarat liderul unionist, Vlad Bilețchi.