Lilian Carp, discuții cu studenții de la ASEM: “Tinerii vor să aibă un Chișinău modern, cu atracții, cu servicii de calitate și în continuă dezvoltare”

Adrian Sirbu

În cadrul unei întâlniri electorale cu studenții de la ASEM, Lilian Carp, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, și-a exprimat viziunea pentru un Chișinău modern și prosper, care să satisfacă așteptările tinerilor și ale întregii comunități.

Tinerii vor să aibă un Chișinău modern, cu atracții, cu servicii de calitate și în continuă dezvoltare. Întâlnirea cu studenții de la ASEM mi-a arătat încă o dată, că generația care vine dorește mai mult și privește mai larg la potențialul pe care îl are orașul”, a declarat Lilian Carp.

Capitala Moldovei trebuie să devină un loc al mobilității urbane, cu străzi confortabile și curți curate, care să promoveze dezvoltarea economică, mai spune Carp.

Vom promova proiectele care vin să ofere calitate oamenilor și siguranță, inclusiv prin promovarea sportului și realizarea obiectivelor legate de extinderea spațiilor destinate activităților sportive, de amenajarea lor și punerea la dispoziție locuitorilor”, a declarat Carp.

Unul dintre proiectele-cheie menționate de candidatul PAS este colaborarea cu Federația Moldovenească de Fotbal pentru implementarea Programului de construcție a terenurilor de mini fotbal în cartierele blocurilor de locuit și în instituțiile de învățământ.