Lilian Carp (PAS): Instituțiile medicale din oraș au nevoie de îmbunătățirea infrastructurii

Adrian Sirbu

La fel ca și oamenii din educație, cei din domeniul medical stau la baza dezvoltării societății noastre. O spune candidatul PAS la alegerile locale din Chișinău, Lilian Carp, care a avut întâlniri cu echipa Spitalului Clinic Republican și a Centrului Stomatologic Municipal, în cadrul cărora a discutat despre necesitățile orașului Chișinău, situația din prezent și perspectivele de viitor.

Potrivit lui Carp, atitudinea autorităților Statului, a celor responsabile de administrarea orașului în acest caz, trebuie să fie pe măsură, iar proiectele necesare pentru dezvoltarea și modernizarea acestor domenii, sunt o prioritate vitală pentru cetățenii, care apriori au nevoie de educație și servicii medicale de calitate.

Instituțiile medicale din oraș au nevoie de îmbunătățirea infrastructurii și mai ales de parcări în adiacent, atât pentru angajați, cât și pentru pacienții care vin din toată țara.

La fel ca și toți locuitorii Chișinăului, angajații acestor două instituții importante pentru societate, prioritar pentru locuitorii municipiului, își doresc să locuiască și să activeze într-un oraș curat și civilizat, în siguranță pe străzi și confort în transport public.

Mulțumesc medicilor, asistenților medicali și tuturor angajaților din acest domeniu pentru munca pe care o fac și aportul major în viața oamenilor”, a scris Lilian Carp pe Facebook.