De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 14 ore

Lilian Carp (PAS): Ne-am propus crearea unui parc industrial care va oferi cel puțin 2000 de locuri de muncă

Ala Găină

“Ne-am propus crearea unui parc industrial care va oferi cel puțin 2000 de locuri de muncă și excluderea birocrației din Primărie, care a tergiversat ani la rând procesele de dezvoltare”. O spune candidatul PAS la alegerile locale din Chișinău, Lilian Carp. 

Obiectivele noastre pentru Chișinău sunt realizabile și necesare oamenilor, multe din ele puteau fi deja proiecte implementate de care să se bucure locuitorii, dar, interes nu a existat, decât pentru acțiuni care au adus PR și beneficii celor din fruntea Administrației locale.

La întâlnirile pe care le avem explicăm deschis despre situația în care se află astăzi Chișinăul, despre ce s-a făcut, ce nu s-a făcut și ce putem face noi în acest sens”, a declarat Carp.

Candidatul PAS spune că dorește să sporească mobilitatea urbană, căci în caz contrar, reieșind din situația actuală, în 6 – 7 ani orașul va fi paralizat de ambuteiaje și aglomerații.