Lilian Carp (PAS): „Programul nostru este focusat pe toate categoriile de locuitor și necesitățile pe care le au oamenii”

Adrian Sirbu

„Programul nostru este focusat pe toate categoriile de locuitor și necesitățile pe care le au oamenii”. O spune Lilian Carp, candidatul PAS la alegerile locale din Chișinău, care a avut o întâlnire electorală cu angajații Întreprinderii „Poșta Moldovei”. 
Într-o postare pe facebook, Carp spune că a discutat cu oamenii despre prezent și viitor și își dorește un parteneriat cu agenții economici, focusat pe contribuția la îmbunătățirea orașului, prin acțiuni constructive și transparente.
„Pentru dezvoltatorii în domeniul construcțiilor vom institui o taxă de urbanizare, iar din această taxă se va construi infrastructura socială. Ne-am propus rezolvarea problemei legate de întreprinderile municipale de gestionare a fondului locativ, prin reorganizarea sau lichidarea acestora și transmiterea blocurilor în administrarea asociațiilor de locatari. Și nu în ultimul rând vrem să excludem birocrația din multe procese care din această cauză stagnează și crează probleme mai mari”, a scris Lilian Carp.
Potrivit candidatului PAS, toate aceste lucruri pot fi realizate doar cu o echipă puternică și cu suportul oamenilor.