Lilian Carp (PAS): Trebuie să le arătăm oamenilor că suntem aici pentru ei și că putem face schimbările în bine

Adrian Sirbu

„Am în spatele meu cea mai capabilă, dedicată și profesionistă echipă și singura care poate și va rezolva aceste probleme”. Declarația aparține candidatului PAS la alegerile locale din Chișinău, Lilian Carp. El spune că în această campanie, echipa PAS nu a stat prin subsoluri la partid și nu a făcut conferințe arătând cu degetul în televizor – a mers la oameni, a vorbit cu ei și i-a ascultat.

Suntem cu toții aici pentru că noi credem în viziunea echipei PAS și în puterea schimbării Chișinăului și a Republicii Moldova în mai bine! Să păstrăm această energie pozitivă și să dăm tot ce avem pentru a câștiga sprijinul și votul alegătorilor.

Ați fost alături de mine de la începutul acestei campanii și sunteți cea mai valoroasă echipă de campanie pe care mi-aș fi putut-o dori. Vă mulțumesc din inimă pentru pasiunea și dedicarea voastră!

Sunt conștient că toți am depus deja mult efort și că a fost o perioadă solicitantă pentru fiecare dintre noi, dar acum trebuie să ne strîngem, ca o adevărată echipă, înaintea luptei finale din 5, apoi din 19 noiembrie”, spune Lilian Carp.

Carp spune că echipa sa are o misiune importantă de îndeplinit și pentru asta are nevoie de fiecare din susținători.

În timpul acestei săptămâni vor apărea cu siguranță provocări și obstacole, încercări de destabilizare și de demotivare. Veți auzi verzi și uscate de la cei care în 4 ani au adus Chișinăul într-un ambuteiaj de dezvoltare.

Nu ascultați zvonurile, nu credeți sondajelor desenate pe genunchi, credeți în voi, în ideile pe care le avem noi toți, credeți în oameni. Să rămânem răbdători și să privim cu încredere spre obiectivul nostru comun – să întoarcem primăria și consiliul municipal oamenilor, să le scoatem din minciună și corupție, din indiferență și favoritism! Împreună, putem obține orice – am demonstrat acest lucru în toate alegerile de până acum.

Lupta aceasta nu este între mine și Ion Ceban. Lupta aceasta este între viziunile noastre, între Partidul Acțiune și Solidaritate și cei care, astăzi verzi dar ieri roșii, sub influența unor forțe externe au încercat să ne împiedice în drumul nostru către Uniunea Europeană. Este o luptă între noi, cei care credem în valorile europene, democrație, stat de drept și integritate, și ei, cei care au încercat să slăbească aceste valori”, mai spune Lilian Carp.

Lilian Carp spune că echipa sa își dorește să ducă Republica Moldova în Uniunea Europeană, pentru a oferi mai multe oportunități tinerilor, pentru a construi un viitor mai sigur pentru familii și pentru a asigura o dezvoltare durabilă pentru oraș – cu proiecte majore și o viziune de modernizare.