Maia Sandu condamnă atacul din Moscova: “Moldova condamnă terorismul și orice act de violență împotriva civililor“

Adrian Sirbu

Șefa statului a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor și victimilor care au avut de suferit în urma atentatului din seara zilei de 22 martie. De asemenea, Maia Sandu a spus că Republica Moldova condamnă terorismul și orice act de violență împotriva civililor.

Printre victimele atacului terorist de la Moscova nu sunt cetățeni moldoveni, a anunțat președinta Maia Sandu.

Condoleanțe tuturor familiilor celor decedați în atacul terorist de la Moscova. Moldova condamnă terorismul și orice act de violență împotriva civililor, a oamenilor nevinovați. Conform datelor colectate peste noapte de Ministerul Afacerilor Externe, printre victime nu sunt cetățeni moldoveni. Suntem alături de cei răniți și de toți care au pierdut pe cineva drag în atac”, a spus Maia Sandu în mesajul său.

Și Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, condamnă cu fermitate atacul terorist din Moscova, în urma căruia peste 60 de persoane și-au pierdut viața, iar peste 100 au fost rănite.

Condamnăm cu fermitate atacul terorist din Moscova, care a luat multe vieți nevinovate. Terorismul nu poate fi justificat. Inimile noastre sunt alături de victime și de familiile acestora”, se arată în mesaj.