De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 14 ore

Maia Sandu, mesaj către primari: Localitățile cu primari promovați de grupări criminale nu vor primi bani europeni

Ala Găină

Președinta Maia Sandu vine cu un mesaj dur cu mai puțin de două luni înainte de alegerile locale. Șefa statului susține că satele și orașele, unde vor fi aleși reprezentanți ai grupărilor criminale, nu vor primi bani din proiecte și programe europene și din alte surse ale statului. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii ”În Profunzime” de la ProTV Chișinău.

Depinde de cetățeni, să nu se lase manipulați și să înțeleagă că dacă vor ca satele și orașele în care locuiesc să se transforme în bine, e nevoie să aleagă primari europeni, care pot să aducă bani europeni și să construiască un nivel de trai ca în Europa. Banii europeni n-o să vină pentru reprezentanți ai grupărilor criminale. Grupările criminale care își promovează primari acum, oamenii trebuie să știe că pentru asemenea reprezentanți bani europeni n-o să vină și n-o să vină nici altfel de bani”, a declarat Maia Sandu.