Majestatea Sa, Margareta: “Doresc românilor din țară, din Republica Moldova și celor de departe la mulți ani cu sănătate, speranță și pace sufletească”

Adrian Sirbu

“În prag de Crăciun, trimit întreaga mea admirație și afecțiune pentru toți românii care au dovedit generozitate, curaj și compasiune față de cei care suferă sau sunt în dificultate”. Este mesajul Majestății Sale, Margareta, care a transmis, printr-un clip video, un mesaj emoționant de Crăciun. 

“În țară, oamenii au realizat multe lucruri bune.

Sunt, de asemenea, mândră de tinerii noștri, care se dovedesc bine pregătiți și competitivi, peste tot unde se află, acasă sau în lume.

Românii din afara țării au făcut eforturi pentru familiile lor și au dat dovadă de profesionalism și atașament pentru comunitățile în care trăiesc. Sper ca, nu foarte târziu, românii să aibă motive să se întoarcă acasă, în România și în Republica Moldova. Țara are nevoie de ei mai mult decât oricând”, spune Principesa României.

Majestatea Sa, s-a referit și la drumul european al Republicii Moldova.

Să nu uităm, anul viitor, că drumul european al Republicii Moldova are nevoie de sprijin. Siguranța și stabilitatea României depind de echilibrul regiunii noastre și al Europei întregi.

Familia mea a promovat și anul acesta economia, educația, ecologia, știința și arta.

Am continuat să dăm încredere și sprijin comunităților locale, prin munca noastră la Crucea Roșie, la Fundația Regală Margareta a României, prin zecile de organizații cu patronaj regal și prin proiectele Casei mele.

În toate orașele și sate le pe care le-am vizitat am întâlnit oameni exemplari și organizații gata să ajute țara și comunitățile lor.

La venirea Crăciunului, sufletele noastre sunt pline de speranță și iubire pentru familia noastră, pentru prieteni, pentru comunitatea noastră.

Iubirea Domnului Nostru pentru noi și sacrificiul Său sunt o inspirație fără egal.

De Crăciun, purtăm în suflet pe toți cei dragi, mai ales pe cei aflați departe și pe cei care nu mai sunt printre noi. Crăciunul este un moment al recunoștinței, al generozității și al bunătății”, se mai arată în mesajul Majestății Sale.