Marina Tauber: Fac apel către primarul ales al municipiului Bălți cu propunerea de a începe lucrările comune la repararea și îmbunătățirea curților și parcurilor

Adrian Sirbu

Deputata Marina Tauber, s-a adresat noului primar al capitalei de nord a Moldovei, Alexandr Petkov, cu o propunere de colaborare, de a începe lucrările comune la repararea și îmbunătățirea curților și parcurilor.

„Echipa noastră a participat la alegeri pentru a transforma Bălțiul în într-un oraș de vis. În ciuda fărădelegilor, organizate de Sandu, noi ne dorim să realizăm acest vis, și să implementăm în Bălți multe proiecte frumoase. De aceea, mă adresez primarului ales Petkov cu rugămintea de a oferi posibilitatea echipei noastre de a începe, concomitent cu primăria, reparația curților în Bălți și, de asemenea, construcția parcului”, a scris politicianul pe pagina sa de socializare.

Amintim că toți cei trei candidați la funcția de primar al municipiului Bălți, susținuți de echipa lui Ilan Șor, au fost scoși din cursă sub diverse pretexte.