Marina Tauber promite pensionarilor din Bălți gaz la preț de 10 lei

Adrian Sirbu

Deputata Marina Tauber promite că pensionarii din municipiul Bălți vor achita, din 1 decembrie, un tarif de 10 lei/1 m3 de gaz. Parlamentara a anunțat pe 13 noiembrie că volumele de gaz necesare sunt incluse în contractele de furnizare despre care anterior de bașcana Găgăuziei Evghenia Guțul a declarat că ar fi fost semnate cu companii din Turcia și Germania și Moldova.

Datorită eforturilor și sprijinului lui Ilan Mironovici, a fost luată următoarea decizie: în ciuda faptului că nu ni s-a permis să participăm la alegeri, indiferent de rezultatele acestora la Bălți și orice s-ar întâmpla pe 19 noiembrie, noi vom asigura pensionarii noștri din Bălți cu gaz la prețul de 10 lei! Contractele încheiate de colegii noștri din Găgăuzia includ acest volum! Din nou, această decizie a fost deja luată! În ceea ce privește celelalte categorii și instituții sociale, vom negocia cu noua conducere a orașului! Ura, dragi bălțeni, nu-mi pot ascunde entuziasmul și emoțiile! Vom începe să ne ajutăm bătrânii din Bălți deja de la 1 decembrie! Ilan Mironovici, vă mulțumim enorm pentru acest lucru și ne bucurăm nespus de grija pe care o manifestați față de municipiul nostru Bălți!”, a scris Tauber pe canalul său de Telegram.

Pe lângă sprijinul acordat pensionarilor, Tauber a menționat că echipa sa va iniția negocieri cu noua conducere a orașului Bălți pentru a aborda nevoile altor categorii sociale și ale instituțiilor locale.

”Contractele, care au fost încheiate de colegii noștri din Găgăuzia, includ și acest volum! Repet, această decizie a fost deja luată! În ceea ce privește celelalte categorii și instituțiile sociale, vom negocia cu noua conducere a orașului!”, a menționat Marina Tauber.