Maxim Moroșan: Am votat pentru un viitor bun și corect al orașului Bălți

Ala Găină

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al municipiului Bălți, Maxim Moroșan, a votat pentru integritatea municipiului Bălți, dar și pentru un viitor bun și corect al orașului, transmite IPN.

După exercitarea dreptului la vot, concurentul electoral a declarat că viitorul primar, în primul rând, trebuie să facă o inventariere și un audit în tot ceea ce ține de municipiu. La fel, trebuie să-și planifice prioritățile pentru o jumătate de an înainte.

Maxim Moroșan a mai spus că municipiul Bălți, dar și în general nordul țării, are necesitățile sale, care pot fi înțelese și satisfăcute de către oamenii de aici, de pe loc, nu și de „venetici”.

Alegerile în turul II sunt considerate valabile dacă la ele participă cel puțin 1/5 din numărul persoanelor înscrise în listele electorale. Se consider ales candidatul care a acumulat cel mai mare număr de voturi. În caz de paritate de voturi, se consider ales cel care a obținut cel mai mare număr de voturi în primul tur. Dacă și în primul tur de scrutin cei doi candidați au acumulat același număr de voturi, consiliul electoral de circumscripție va efectua tragerea la sorți.

Secțiile de votare sunt deschise între 07.00 și 21.00.