Mihai Stratulat: „Nu m-aș mira dacă și Plahotniuc va fi primit în PAS, dacă va împărtăși aceleași valori”

Ala Găină

Traseismul politic nu mai este o problemă pentru PAS, dacă transfugii împărtășesc aceleași valori, analizând contextul aderării la PAS a primarilor PSDE, din Hîncești. Declarația aparține cunoscutului medic pediatru, Mihai Stratulat.

Potrivit lui Stratulat, „pe cei din PAS pare să nu-i mai deranjeze nici că Partidul Social Democrat European este fostul Partid Democrat, condus de Vlad Plahotniuc”.

„Nici alianțele la nivel local cu socialiștii, nu-i mai deranjează…
Pe cei din PAS pare să nu-i mai deranjeze nici că Partidul Social Democrat European este fostul Partid Democrat, condus de Vlad Plahotniuc. Nu m-aș mira dacă și Plahotniuc va fi primit în PAS, dacă va împărtăși aceleași valori.

Astfel PAS s-a transformat dintr-un partid cu „valori europene” într-un partid tipic moldovenesc care discută „principii și valori”, vorba unui politician”, a scris Mihai Stratulat pe facebook.

Amintim, mai mulţi primari şi consilieri din raionul Hânceşti, aleşi pe listele Partidului Social Democrat European, au anunţat că părăsesc formaţiunea şi se alătură Partidului Acţiune şi Solidaritate. Într-o postare, PSDE îşi exprimă regretul că, cităm, „au fost convinşi prin utilizarea resurselor administrative.” În replică, reprezentanţii PAS declară că nu au nicio legătură cu decizia primarilor.