De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 20 de ore

sursa foto

Ministrul român al Apărării regretă demiterea lui Șalaru

Vasile Cojocari

„Cu tristețe, l-am sunat astăzi pe colegul Anatol Șalaru de la Chișinău. Mi-am spus regretul la încheierea mandatului domniei sale ca Ministru al Apărării și totodată i-am exprimat aprecierea pentru contribuția sa neabătută la întărirea și modernizarea Forțelor Armate. 
Am evocat împreună colaborarea noastră instituțională și personală, orientată înspre aceste obiective, pe care le-am urmărit bilateral și în planul relației de Parteneriat pe care Republica Moldova o are cu NATO și Uniunea Europeană”, a notat Motoc pe pagina sa de Facebook.

Totodatp, acesta i-a mai urat mult succes în continuare lui Șalaru și și-a exprimat dorința ca „prețioasele colaborări desfășurate în mandatul său vor putea fi duse mai departe”.
Reamintim că Anatol Șalaru a fost demis din funcția de ministru al Apărării în data de 27 decembrie printr-un decret semnat de către noul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon.