De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 18 ore

Natalia Parasca, la un post TV din Rusia: Au fost adunate peste 100.000 de semnături pentru interzicerea partidului „Acțiune și Solidaritate”

Redacția Liber TV

Au fost adunate peste 100.000 de semnături pentru interzicerea partidului „Acțiune și Solidaritate” pe teritoriul Moldovei. Pentru ulterioara examinare a acestor semnături la Curtea Constituțională se pregătește o solicitare din partea deputaților. Declarația a fost făcută de președintele partidului ”Renaștere”, Natalia Parasca, care a vorbit despre principalele direcții de activitate ale partidului într-o emisiune la canalul federal rus „Rossiya 24”.

În plus, în toate orașele și localitățile se desfășoară colectarea de semnături pentru aderarea la Uniunea Economică Eurasiatică (UEE).

„În primul rând, acestea sunt beneficii economice fără a pierde suveranitatea, noi orizonturi pentru cooperare. Și, desigur, aceasta este o piață nouă pentru produsele noastre agricole”, a declarat Parasca.

De asemenea, președintele partidului „Renaștere” a vorbit despre principalele obiective ale partidului, bazate pe interesele naționale, promovarea limbii moldovenești, elaborarea de programe sociale și sprijinirea maternității și copilăriei.

”Se demontează corturile, iar candidații noștri pentru alegerile locale care vor avea loc pe 5 noiembrie sunt amenințați de către actuala guvernare. Presiunea asupra opoziției continuă, inclusiv băncile care nu doreau să ne deschidă cont electoral și cont de partid. Dar luptăm și mergem înainte!”, a conchis Parasca.