Partidul „Renaștere” mulțumește alegătorilor pentru succesul din primul tur și invită la susținere în cel de-al doilea tur al alegerilor

Adrian Sirbu

Partidul „Renaștere” și-a exprimat recunoștința pentru încrederea și sprijinul primit în primul tur de alegeri, venind cu un mesaj către alegători.

Reprezentații partidului au menționat că victoria obținută în primul tur este o realizare semnificativă, care a demonstrat încă odată scepticismul cetățenilor față de iluzia europeană.

Partidul „Renaștere” a subliniat că acest succes este meritul alegătorilor și reprezintă un pas important pentru viitorul Republicii Moldova.

Stimați alegători, Vă mulțumim pentru încrederea și sprijinul acordat în primul tur de alegeri. Încrederea dumneavoastră în forțele noastre ne-a permis să formăm o echipă promițătoare care reprezintă interesele aproape tuturor districtelor din țara noastră. Principala realizare în primul tur este victoria asupra partidului de guvernământ și scepticismul alegătorilor față de iluzia europeană. Acesta este meritul dumneavoastră”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

În contextul celui de-al doilea tur de alegeri, Partidul „Renaștere” a făcut un apel la susținere.

Partidul „Renaștere” speră să aducă progres și prosperitate în întreaga țară și să răspundă nevoilor cetățenilor.

În perioada premergătoare celui de-al doilea tur, facem apel la continuarea misiunii noastre comune. Votând pentru Partidul ”Renaștere”, nu numai că întăriți poziția partidului, dar deschideți fiecărei localități șansa de renaștere”, au conchis aceștia.

Amintim că la data de 19 noiembrie va avea loc turul doi al alegerilor locale generale. Turul II de scrutin va fi organizat în 273 de localități. De asemenea, în 8 localități vor avea loc alegeri repetate: în șase localități pentru funcția de primar și consilier local, iar în două localități doar pentru funcția de consilier local.