PAS cere deschis PSRM-ului să facă alianță în Consiliul Municipal Chișinău

Adrian Sirbu

PAS dorește cu orice preț să guverneze municipiul Chișinău. Liderul fracțiunii PAS din CMC, Zinaida Popa, cunoscută pentru ieșirile sale nervoase în cadrul Primăriei, a lansat un apel public către PSRM de a face o “coaliție pentru oameni” prin care să fie rezolvate problemele stringente. De alta parte, Adrian Lebedinschi din PSRM a spus că este gata să se așeze la o masă de dialog.

Haideți să ne unim și să facem o coaliție pentru oameni și să rezolvăm problemele stringente: serviciul de asistență personală, grupe cu program prelungit și compensații la încălzirea locuințelor. Fac un apel deschis, haideti să facem o coaliției pentru oameni”, a declarat Popa în cadrul emisiunii InProfunzime de la ProTV Chișinău.

Doamna Popa, eu v-am spus, sunt gata. Vreți să lucrăm, haideti să ne așezăm împreună și să vedem ce putem face. Dvs. aveți experiență destul de mare în CMC, eu încă nu am”, a declarat Lebedinschi.

Acum câteva zile, PAS, precum și mai mulți reprezentanți ai societății civile apropiați de partidul de guvernare, au acuzat fracțiunea MAN din Chișinău că s-au aliat cu PSRM.